skip to Main Content

Een culinaire avond

in huiselijke sfeer

Hoe werkt het concept van SjefRob

Het concept is heel eenvoudig. SjefRob zorgt voor een culinaire avond in huiselijke sfeer. U kunt genieten van een exclusief diner bij u thuis, zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan en u kunt uw aandacht volledig op uw gasten richten. Wat dit concept zo mooi maakt is dat het veel persoonlijker en intiemer is dan een restaurant en u kunt na borrelen zolang u dit zelf wenst.

Rob verzorgt maar liefst een 6 gangen menu voor groepen vanaf 6 personen. Er kan gekozen worden voor 2 kleine amuses of de gerookte moot zalm met whisky om eerst gezellig samen te borrelen aan een statafel.
Daarna gaan we aan tafel en worden er vanaf 17.30 nog 3 tussengerechten en een hoofdgerecht geserveerd.

SjefRob heeft bijzondere topwijnen geselecteerd en zal uitleg geven waarom hij voor deze combinatie heeft gekozen. Als SjefRob bij u thuis komt koken kunt u rekenen op een gezellige, culinaire avond of middag.

Is er belangstelling voor een zoet toetje, is het mogelijk om dit als gang 7 extra erbij te bestellen. Mocht er behoefte zijn om nog gezellig met zijn allen na te borrelen, dan is het ook mogelijk om een uitgebreide kaasplank met vers afgebakken broden, een likeur of oude port te bestellen.

Het enige wat u hoeft te doen is het huis gezellig maken en de gasten ontvangen. Alles rondom het eten wordt geregeld door SjefRob.
Van te voren worden de wensen besproken en dan gaat Rob aan het werk met alle voorbereidingen. Alle gerechten worden afgemaakt bij u thuis in de keuken. Rob staat dus de hele avond in de keuken en zal jullie zelf ook bedienen.

Back To Top